mywaywithjesus

Direktlänk till inlägg 1 november 2011

Drömmar

Av My Way With Jesus - 1 november 2011 22:13

Hej alla!


Tänk er att be till Gud och Jesus i flera nätter, nätterna blir till veckor och sedan månader. 


Att be om Jesus hjälp. Att be han hjälpa mig att välja det som jag ska tex jobba med. När han äntligen ger mig ett svar. Jag fick varje gång höra samma ord. Kriminaltekniker. Vägen dit är lång och kräver hårt arbete. Det gjorde mig mer motiverad. Tänk er att Gud säger till er att det är det jobbet ni ska satsa på och att han kommer hjälpa er genom den vägen.

Först måste jag läsa upp dom betygen som fattas sedan klara högskoleprovet.

När allt det är klart så ska man då söka in till polis och därefter jobba sig uppåt till och bli kriminaltekniker.


Under den färden så bara vet jag att Gud och Jesus har planerat så mycket för mig. Att jag hjälper massa människor och föra dom fram till Gud och Jesus.


Men sen när man träffar den rätta så rasar allt det där. Hela drömmen och all motivation bara försvinner.

Men vad gör man inte för kärleken? Han ogillar poliser tyvärr. Flera månaders planering och allt man har kämpat för ger man upp för en person.

Om jag inte hade älskat han hade jag aldrig gett upp det målet som fick mig att fortsätta. Jag gick med huvudet högt och tystade var enda person i min släkt som försökte sänka min dröm.

Min far sa till mig. Du är en misslyckad du kommer aldrig bli något bra i ditt liv. Så polis kan du glömma du kommer aldrig bli det. Jag ville visa han att det går och göra han stolt.

Mina kvinnliga släktingar sa vem kan älska en kvinnlig polis? Sånt jobb är inget för oss kvinnor ta bort det från dina tankar det är inget du kommer bli.



Men jag är inte en person mer utan jag måste tänka för två personer. Jag får helt enkelt le tillbaka när dom säger "vad var det jag sa?".


Ja Jesus jag ber om ursäkt för att behöva bryta mitt löfte till dig. Men jag hittar nog ett jobb som gör att jag hjälper andra men samtidigt gör någon nytta för samhället.


Jag kan inte ha ett jobb som inte glädjer den jag älskar. Jag lever hellre olycklig än att se någon annan leva olyckligt.


Pray 4 me !


Men allt sker enligt Guds vilja.


Gud välsigne er alla!


 
 
Tove

Tove

17 november 2011 17:07

Vad tråkigt att höra att du måste ge upp din dröm pga av kärleken. Egentligen skall du inte behöva göra det, mannen i ditt liv bör acceptera dina framtidsdrömmar och glädjas åt detta.. Men jag förstår dig helt och fullt ut. Detta är ju även ett bevis på att kärleken övervinner allt, eller hur? Och i vissa fall övervinner den även drömmarna..

Jag har ju en dröm, jag har fått en kallelse från Gud att bli präst. Vad som än händer så kommer jag inte ge upp den här drömmen, för jag skall gå efter Guds vilja.
Min pojkvän och jag är ganska olika, han är nämligen inte frälst. Han är inte troende och ogillar att gå i kyrkan. Men vi kan ändå få det att fungera, vi får kompromissa, alltså mötas på halva vägen. Han låter mig tro vad jag vill och så länge jag inte försöker få honom att tro något så tycker han det är okej att ha mig som flickvän, trots att jag är högt religiös. Det viktiga är att han accepterar mig och min tro, för annars skulle det inte vara mig han tycker om, utan någon annan. Jag kommer i alla fall aldrig överge min dröm för hans skull, om han en dag skulle säga emot min vilja att bli präst. För Jesus kommer före, Jesus kommer ALLTID före.

Jag hoppas Jane, att du finner en ny dröm. En dröm du kan dela med mannen i ditt liv. Och att han, denna gång kan glädjas åt ditt mål.
Jag ber för dig vännen!
Må Gud välsigne dig
Tove

http://toveinri.blogg.se

My Way With Jesus

4 oktober 2012 22:02

Hej Tove! Så mycket har hänt i mitt liv. Så mycket under som Gud har visat mig! Kommer nu att börja skriva vem jag är. Och försöka blogga varje dag. Om du har Facebook så kan vi ha mer kontakt där då mycket av uppdateringarna sker där. Har saknat o skriva med dig du peppade mig mycket. Hoppas allt är bra gbu

 
Tove

Tove

23 december 2011 19:06

Vart har du tagit vägen egentligen? Inte hört något från dig på evigheter känns det som :( Hoppas allt är bra med dig.
Jag vill passa på, så här dagen före dopparedagen, att önska dig en välsignad jul! kram
Tove

http://toveinri.blogg.se

My Way With Jesus

5 oktober 2012 11:56

Wow märkte nu att det var evigheter sen sist vi skrev"/

 
Tove - kristen tonåring

Tove - kristen tonåring

14 februari 2012 09:04

Hej! Det var länge sedan man hörde något från dig. Jag hoppas innerligt att allting bara är bra med dig!

Kram och Gudsvälsignelse
Tove

http://toveinri.blogg.se

My Way With Jesus

25 mars 2012 21:47

Hej gumman jag ber så mycket om ursäkt för att ha försvunnit behövde ta paus o söka Gud mer.
Nu kommer jag finnas mer.
Önskar dig allt väl guld välsigne dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av My Way With Jesus - 21 oktober 2011 23:21

Hej ^^Igår så satt jag och bad innan jag skulle lägga mig.. Varje gång jag ber kollar jag ut genom mitt fönster och letar efter min stjärna. Den stjärnan är den enda av alla stjärnor som lyser som starkast. Bredvid stjärnan så var ca 4 stjärnor i him...

Av My Way With Jesus - 18 oktober 2011 21:01

Hejsan Ibland vet jag inte vad jag ska skriva om. Tanken står bara still..Det känns som att jag står klädd i vita kläder i ett fyrkantigt vitt rum. Jag hör min egen röst eka i rummet men får inget svar på mina frågor.Tidigare läste jag om en ung flic...

Av My Way With Jesus - 10 oktober 2011 22:31

Hej alla människor som är tacksamma över dom vänner Gud har givit dem Tänk dig en vän du har haft i flera år. Den vännen blir enens andra halva och man delade blod, svett och tårar med. Man stöttar alltid varandra med allt och finns alltid där för va...

Av My Way With Jesus - 6 oktober 2011 22:15


Hej alla änglar :)Varför är det så enkelt att spendera sin tid framför facebook och liknande sidor när man inte ens kan lägga en kvart per dag åt Jesus.Vi människor har svårt att uppskatta den som skänker oss allt det vi äger idag. Jag själv av alla ...

Av My Way With Jesus - 4 oktober 2011 23:05

Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte har haft tid att uppdatera min blogg. Vi med utlands bakgrund har många olika traditioner som orsakar att saker och ting måste gå fort för att inte ens släkt ska sprida falska rykten. Jag för...

Presentation


Jesus är vägen, sanningen och livet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards