mywaywithjesus

Direktlänk till inlägg 16 september 2011

Djävulens verk!

Av My Way With Jesus - 16 september 2011 00:31

Hej alla!

Varför vill jävulen alltid skapa drama? Får syskon att bråka, mammor och pappor gå emot varandra och sina barn. Idag var verkligen jävulens verk. Vi lät han ta över kontrollen och lämnade Gud utanför.. Varför det blir så? Pga krossad hjärta att ens eget kött och blod vill skada en.
Varför är livet hårt ibland? Se en mammas hjärtskärande skrik över att ens egen dotter behandlar henne illa.

Jag försöker vara god mot alla. Men lät jävulen ta över. Något jag ska be Jesus om hjälp att inte låta mig dras ner i jävulens snara en gång till.

Jag har en underbar människa som vill spendera resten av sitt liv med mig. Någon jag inte vill förlora. Innerst inne tror jag att jag har börjat älska honom. Men stoltheten i mig hindrar mig från att uttrycka den kärleken jag har. Jag ska göra allt för att inte förlora en sådan dyrbar diamant!

Människan är ond. Den uppskattar inte det Jesus gjorde för oss. Människan frågade Jesus hur mycket älskar du oss? han sträckte på sina armar och dog på korset. Så mycket älskar jag er! Men vi människor inser inte det ! Vilket är otroligt sorgligt.

Jag vill se lyckliga dagar. Jag ger inte upp hoppet om att Jesus kommer att skänka mig massor med otroligt lyckliga dagar, förhoppningsvis med min boy  


Bilden visar att alla människor har en Jävul och en Ängel i sig. Det gäller att krossa Jävulen och låta Ängeln träda fram..


   

 
 
Anders

Anders

16 september 2011 03:31

Ja, människan är ond.
Bara i Jesu förlåtelse får vi kraft och kärlek från Gud. Dit får vi alltid återvända när vi ser vår ondska.

http://teol.bloggplatsen.se

My Way With Jesus

3 oktober 2011 22:08

Ja det har du verkligen rätt i tack för att du läser min blogg det ger mig styrka och mod att fortsätta genom att se folk läsa:)
Gud välsigne dig Jane

 
Tove

Tove

17 september 2011 17:42

Hej Jane, det var ett tag sedan nu!
Har bytt till blogg.se, men jag hoppas du fortsätter läsa min blogg ändå.

Allt du kan göra är att be om Jesus vägledning, låt Han visa vilken väg du ska gå. Gör allt vad som står i din makt för att stå emot djävulen, han vill bara förvirra dig och skada dig.
Förtrösta dig istället på Jesus, ty Han vill dig bara gott! Fortsätt vara god mot andra, gör goda gärningar och var även snäll mot dig själv. Det förtjänar du! Jesus älskar dig, och jag hoppas du älskar dig själv också.

Roligt att läsa att du träffat en pojke som du tycker så mycket om. Det är likadant med mig.
Du skriver att du kanske börjar älska honom, och det blir jag lycklig över. Jesus sprider så mycket glädje i ditt liv, jag vet inte om du själv ser det men det gör jag, bara genom att läsa vad du skriver. Gud har låtit dig träffa en fin pojke, tacka Honom för det!

Var rädd om dig!
blessings
Tove

http://toveinri.blogg.se

My Way With Jesus

3 oktober 2011 22:17

Hej tove jag ber om ursäkt har haft fullt upp inför troförlovningen. Hos oss betyder det att tjejen inte är ledig för att få några mer friare så det har tagit tid att ordna allt.

Jag frågar Jesus om vägledning men ibland leker hjärnan med en. Tvivlen finns i oss människor att ifrågasätta Jesus. Hur mycket vi än försöker för att lägga våran tro, hopp och all våran kraft åt Jesus så finns tvivlen i närheten .

Jo det är roligt :D vi ska förlova oss i december eftersom våra traditioner går till så. Tack för att du får mig att vilja kämpa mer och mer dina inlägg skapar ljus i mig :)
Ta hand om dig och din pojk så ska du se att Gud och Jesus ska ge dig det bästa.
Jag är han evigt tacksam !:)

Ta hand om dig och guds välsignelse med dig
Jane

 
Tove

Tove

1 oktober 2011 20:02

Jane, vart har du tagit vägen? Det var länge sedan du uppdaterade så jag undrar om det hänt något?
Gud vakar över dig.
Kram vännen. <3

http://toveinri.blogg.se

My Way With Jesus

3 oktober 2011 22:17

Hej Tove som jag förklara i mitt förra inlägg men ska uppdatera bättre nu :) gud med dig
Jane

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av My Way With Jesus - 1 november 2011 22:13

Hej alla!   Tänk er att be till Gud och Jesus i flera nätter, nätterna blir till veckor och sedan månader.    Att be om Jesus hjälp. Att be han hjälpa mig att välja det som jag ska tex jobba med. När han äntligen ger mig ett svar. Jag fick va...

Av My Way With Jesus - 21 oktober 2011 23:21

Hej ^^Igår så satt jag och bad innan jag skulle lägga mig.. Varje gång jag ber kollar jag ut genom mitt fönster och letar efter min stjärna. Den stjärnan är den enda av alla stjärnor som lyser som starkast. Bredvid stjärnan så var ca 4 stjärnor i him...

Av My Way With Jesus - 18 oktober 2011 21:01

Hejsan Ibland vet jag inte vad jag ska skriva om. Tanken står bara still..Det känns som att jag står klädd i vita kläder i ett fyrkantigt vitt rum. Jag hör min egen röst eka i rummet men får inget svar på mina frågor.Tidigare läste jag om en ung flic...

Av My Way With Jesus - 10 oktober 2011 22:31

Hej alla människor som är tacksamma över dom vänner Gud har givit dem Tänk dig en vän du har haft i flera år. Den vännen blir enens andra halva och man delade blod, svett och tårar med. Man stöttar alltid varandra med allt och finns alltid där för va...

Av My Way With Jesus - 6 oktober 2011 22:15


Hej alla änglar :)Varför är det så enkelt att spendera sin tid framför facebook och liknande sidor när man inte ens kan lägga en kvart per dag åt Jesus.Vi människor har svårt att uppskatta den som skänker oss allt det vi äger idag. Jag själv av alla ...

Presentation


Jesus är vägen, sanningen och livet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards